English

O experienta

La începutul anului 2018, în urma achizitionării unui echipament de prelucrare a fructelor și legumelor, societatea a demarat un nou proiect, pe care l-a denumit DOLDORA și care s-a concentrat pe două direcții: procesare și deshidratare.
Pornind de la principiile de bază ale companiei, și anume producerea gustului românesc, căutăm fructele proaspete de cea mai bună calitate, alegem doar pulpa de fruct, eliminăm sâmburii și semintele, și cu ajutorul noii tehnologii de “fierbere” a fructelor, sub vid, la o temperatura joasa, păstrăm gustul natural al acestora.

Picture2

Simțiți gustul fructelor

Se realizeaza folosind o tehnologie noua, produsele fiind “fierte” la temperatura de 70 de grade sub vid, pastrandu-se astfel gustul natural al fructului. Nu se folosesc in proces coloranti tehnologici, aditivi, agenti de ingrosare sau conservanti. Conform

continutul de zahar al fructului se adauga putin zahar pana se obtine un Brix de 45 de grade.
M&R este unul dintre puținii producători români care utilizează până la 400 g de pulpă de fructe pentru a obține 100 g de produs finit.

Direct de la producător

Deshidratarea se realizează într-un deshidratator modern la o temperatură de 38-40°C grade pentru a-și păstra gustul, culoarea și proprietățile intacte. Printre produsele noastre enumerate: roșii deshidratate în ulei, rosii deshidratate in ulei cu busuioc si usturoi.

Faceți cunoștință cu Cheful nostru

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed auctor turpis eu arcu sagittis, id sagittis justo suscipit. Aliquam erat volutpat. Integer finibus sem felis, luctus tristique ipsum efficitur quis. Fusce cursus quis risus fringilla tristique. Fusce orci felis, pretium vel tortor et, posuere aliquam lacus.

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed auctor turpis eu arcu sagittis, id sagittis justo suscipit.”
ro_RORO