Prezentare generala

Infiintata in 1993, M&R este o companie producatoare, cu traditie, cunoscuta pe piata de mezeluri si preparate din carne. Avand capital integral romanesc, compania este avizata incepand cu anul 2007, ca firma europeana ce indeplineste toate conditiile de calitate cerute de normele europene, avand numarul EU 117. In acest sens, am implementat din februarie 2007 normele de igiena HACCP si ISO 22000.

Compania opereaza la o capacitate de productie de 8 tone preparate pe zi, intr-o gama sortimentala variata, care acopera toate segmentele de piata.

Produsele M&R sunt distribuite pe intreg teritoriul Romaniei, prin reteaua proprie de magazine sau prin retelele de retail, colaborand cu importante magazine la nivel regional si national.

In 2012, compania si-a extins activitatea, inaugurand serele M&R de la Dumesti, ce se intind pe o suprafata de 1,5 hectare. Realizate in urma unei investitii de 2 milioane euro, serele M&R produc rosii, castraveti, vinete, ardei, gogosari, verdeturi, aprovizionand clienti importanti regionali (piete en-gross, unitati HoReCa). Unice in Romania, serele sunt tehnologizate si controlate, avand o productie de 150-200 tone de rosii la hectar, pe un ciclu de productie de 6 luni.

Garantand calitate si retete atent studiate, compania este un partener de incredere si durata, intr-o continua dezvoltare si dorind sa ofere servicii excelente clientilor si colaboratorilor sai.

© 2014 M & R. Toate drepturile rezervate.