Calitate - pentru carne si produse din carne

Incepand cu luna aprilie 2007 unitatea a fost avizata ca firma europeana ce indeplineste toate conditiile de igiena si calitate cerute de normele europene, fiind printre primele unitati agreate din Romania, avand numarul 117 EC.

Totodata, a implementat un program de retehnologizare, toate acestea permitand realizarea de produse si servicii la standardele impuse de U.E.

Din dorinta permanenta de a veni in intampinarea cerintelor clientilor, precum si pentru satisfacerea acestora, societatea a implementat Sistemul de Management Integrat de Calitate si Siguranta Alimentului conform standardelor SR EN 9001:2001 si schemei FSSC 22000:2011-SR EN ISO 22000:2005 si ISO /TS 22002-1:2009. Aceste certificari au precedat recunoasterea europeana a firmei, concretizata prin obtinerea autorizatii sanitar-veterinare pentru schimburi intracomunitare avand numarul 117 EC in luna aprilie 2007.

Pentru a oferi actualilor, cat si potentialilor clienti produse competitive, compania are contracte cu furnizori de materii prime si materiale auxiliare care sunt nume consacrate in domeniu.

Astfel, cu investitii totalizand 1 milion euro, s-au realizat toate conditiile necesare producerii si distributiei produselor din carne la cele mai inalte standarde, adresandu-ne consumatorilor din Romania, cat si celor din statele membre ale U.E., cu preponderenta acolo unde populatia romana este majoritara.

Politica in domeniul calitatii si sigurantei alimentare

S.C. M&R S.R.L. este o societate competenta, operativa, integra, deschisa, orientata catre client, avand ca domeniu de activitate: producere, comercializare si distributie carne, produse si preparate din carne.

Principiile de baza ale societatii noastre sunt:

  • Asigurarea si imbunatatirea continua a calitatii produselor furnizate de catre organizatia noastra, prin mentinerea conditiilor de igiena si siguranta;
  • Dezvoltarea si pe mai departe a spiritului de echipa in scopul cresterii increderii in fortele proprii;
  • Calitatea si seriozitatea in relatiile de parteneriat garanteaza pastrarea pietei actuale, precum si extinderea ei;
  • Obtinerea unei imagini excelente dovedite prin profesionalism si operativitate;
  • Asigurarea unui mediu si echipament de lucru adecvat in vederea obtinerii de produse de calitate;
  • Conformitatea la acquis-ul comunitar.

Conditia de baza pentru a face ca cele mai sus expuse sa devina realitate este respectarea cerintelor Sistemului de Management Integrat (calitate + siguranta alimentului) implementat in organizatia noastra conform standardelor SR EN ISO 9001 : 2008 siĀ S FSSC 22000:2011-SR EN ISO 22000:2005 si ISO /TS 22002-1:2009.

Acest sistem ofera cadrul pentru imbunatatirea activitatilor prin:

  • semnalarea de catre fiecare angajat a oricaror neconformitati aparute in cursul activitatii in scopul inlaturarii acestora;
  • eliminarea cauzelor ce duc la neconformitati reducand astfel costurile noncalitatii;
  • instruirea permanenta a personalului angajat si motivarea acestuia in vederea ridicarii nivelului profesional al prestarilor organizatiei;
  • analiza periodica a datelor in scopul imbunatatirii continue a activitatilor.

Conducerea S.C. M&R S.R.L. se angajeaza sa asigure resursele necesare pentru functionarea, mentinerea si imbunatatirea continua a eficacitatii Sistemului de Management Integrat, sa asigure conformitatea cu cerintele legale si de reglementare, cu cerintele consumatorilor, cat si cu cerintele acquis-ului comunitar, in scopul obtinerii performantei privind calitatea produselor realizate.

In scopul realizarii unor performante optime in relatiile cu furnizorii si clientii, politica si obiectivele Sistemului de Management Integrat sunt comunicate atat furnizorilor si contractantilor, clientilor sau consumatorilor, autoritatilor legale si de reglementare, cat si altor organizatii care au un impact asupra, sau vor fi afectate de eficacitatea Sistemului de Management Integrat. De asemenea politica si obiectivele sunt cunoscute si aplicate de intregul personal al organizatiei noastre, iar nivelul satisfacerii clientilor este monitorizat si imbunatatit continuu.

© 2014 M & R. Toate drepturile rezervate.